Nieuws

Een toegift voor slachtoffers

22 november 2017

Bron: Fonds Slachtofferhulp

Lees meer over: campagne | nalaten | toegift | testament | brochure

Deze week starten 89 samenwerkende, erkende goede doelen een publiekscampagne om mensen bewust te maken van de mogelijkheden om na te laten aan een goed doel en om dit onderwerp beter bespreekbaar te maken. Twee op de drie Nederlanders overwegen na te laten aan een goed doel. Tegelijkertijd vinden mensen het soms moeilijk om hun wensen te bespreken met familie en vrienden. Dat blijkt uit onderzoek van onderzoeksbureau The Choice onder ruim 1500 Nederlanders van 30 jaar en ouder.

Iedereen maakt zich weleens hard voor de goede zaak. Dat kan groots of heel bescheiden. Iets waar u persoonlijk om geeft, waar u mee te maken hebt gehad, waar u zich voor inzet of waar uw hart naar uit gaat. Met een nalatenschap heeft u de kans om, ook als u er niet meer bent, op te komen voor wat u belangrijk vindt en uw idealen voort te laten leven; een toegift.

Brochure ‘Nalaten’

Overweegt u ook een toegift voor slachtoffers? Of bent u benieuwd wat u persoonlijk kunt realiseren voor slachtoffers met uw nalatenschap? Vraag dan vrijblijvend onze brochure ‘Nalaten’ aan. U leest in de brochure meer over onze activiteiten, onze plannen voor de toekomst en de verschillende manieren waarop u kunt nalaten aan Fonds Slachtofferhulp. Wij sturen u deze graag toe. U kunt voor vragen ook altijd contact opnemen met Kirsten Snel, bereikbaar via 070 – 363 59 36.

Campagne Toegift

Op de campagnewebsite www.toegift.nl vindt u informatie over de mogelijkheden. Ook kunt u zich laten inspireren door verhalen van andere mensen en hun beweegredenen en ontdekken welk doel bij u past.

Geef een reactie