Nieuws

Fonds Slachtofferhulp Wintergala 2017 door extreme weersomstandigheden afgelast

11 december 2017

Bron: Fonds Slachtofferhulp

Lees meer over: gala

Diner naar dak- en thuislozen in Apeldoorn

Paleis Het Loo in Apeldoorn zou vanavond het decor zijn van het jaarlijkse Fonds Slachtofferhulp Wintergala. In aanwezigheid van oprichter en erevoorzitter prof. mr. Pieter van Vollenhoven zouden de aanwezige gasten genieten van een voortreffelijk galadiner en zich gezamenlijk inzetten voor de verbetering van hulp aan slachtoffers. Door de extreme weersomstandigheden is echter besloten het Fonds Slachtofferhulp Wintergala af te gelasten. ‘De veiligheid van onze gasten en iedereen die betrokken is bij de organisatie van het gala staat voorop’, aldus Ineke Sybesma, directeur Fonds Slachtofferhulp.

In samenwerking met Bilderberg Hotel De Keizerskroon, dat ieder jaar het menu van het gala verzorgt en alle voorbereidingen al had getroffen, heeft Fonds Slachtofferhulp besloten om Omnizorg Apeldoorn een feestelijke dag te bezorgen en de dak- en thuislozen morgen te trakteren op een diner. De bloemstukken, waarmee Paleis Het Loo zou worden gedecoreerd, worden geschonken aan cliënten van Casa Bonita, locatie van Zorggroep Apeldoorn en omstreken, om hen alvast in de kerstsfeer te brengen.

Wintergala verplaatst
Hoewel Paleis Het Loo vanaf 1 januari 2018 dicht is voor het publiek vanwege een grondige verbouwing, zal het Fonds Slachtofferhulp Wintergala worden verplaatst naar eind januari 2018. Hiermee hoopt Fonds Slachtofferhulp alsnog een mooie opbrengst te kunnen realiseren voor slachtoffers in nood. De exacte datum zal binnenkort bekend worden gemaakt.

Geef een reactie